top of page

STUDIO / PAJA

 

Työpajani sijaitsee Turun keskustassa. Olet tervetullut pajalle sovitusti. 

Teen pääosin asiakastöitä. Suunnittelen asiakkaille joko itsenäisesti tai heidän toiveidensa mukaisesti koruja ja veistoksia. Minulla on pajallani myynnissä riipuksia, korviksia, uniikkisormuksia sekä Kallio ja Kivi-sormuksista useampia kokoja.

Olen tehnyt koruja niin kevyen kuin klassisen alan viihdetaiteilijoille ja monille muillekin arvostetuille arjen sankareille. 

Teen myös myyntiin koruja joita on esillä ja myynnissä kultasepillä, taidegallerioissa sekä Design-tapahtumissa.

Ota rohkeasti yhteyttä: +358443389442

 Lisää minusta sivun alaosassa.

Valokuvaan itse tuotteeni  ja kaikki valokuvat täällä DSN-galleriassani olen itse suunnitellut ja ottanut.

Tällä hetkellä DSN-koruja löytyy mm:

Designmuseosta Helsingistä

DesignMuseoShop

Korkeavuorenk. 23

00130 Helsinki

 

Kakolan myymälä

Graniittilinnankatu 2

20100 Turku

(mm. Kallio-sarjan sormuksia ja korviksia sekä Kuuvuori-sormuksia ja muita uniikkeja designkoruja.)

Muikia 

Linnankatu 9-11

20100 Turku

(Forum)

Yhteistyökumppanit:

www.findartglobally.com

www.happyartist.art

Sivun alaosassa valokuvia näyttelyni avajaisvieraista.

 

"ARS LONGA VITA BreviS"

Työn äärellä.

Muutama sana itsestäni;

 

Olen ollut utelias läpi elämäni ja ennakkoluuloton kaikenlaisen taiteen kohtaamisessa. Iloitsen nähdessäni taidetta siellä missä sitä ei osaisi odottaa, tunnustaudun katutaiteen ihailijaksi ja pidän siitä miten ihmiset ottavat osaa koko ajan näkyvämmin omaan ympäristöönsä ja monimuotoiseen yhteiseen maailmaamme. Huumori on minulle tärkeää  ja osaan nauraa itselleni ja muille reilusti ääneen. Rakastan elämää, teatteria; komediaa ja draamaa. Olen poliittisesti sitoutumaton ja tunnen huolta ihmisistä ja heidän valinnoistaan lähellä ja kaukana.

Luonto on minulle pyhä ja pyrin kuormittamaan sitä mahdollisimman vähän omilla valinnoillani. 

Taiteilijuus ei ole ollut minulle päämäärä vaan yksinäinen seikkailu jolta en olisi voinut välttyä. Tunnen siitä nyt kiitollisuutta.

Taidealojen opinnot ovat, samoin kuin oman itsen, elämän ja ympäristön alituinen - toisinaan raskaskin - havainnointi, osa sitä kokonaisuutta joka on tehnyt minusta tällaisen taiteiljan.    

Korujen ja veistosten suunnittelu ja luonnostelu on joskus nopeaa ja joskus hidasta. Tilaustöissä asiakas voi olla vaativakin jolloin kurinalaisuutta tarvitaan. 

Korutaide, siinä missä muukin taide, koskettaa ihmistä ja jos onnistuu muotoilemaan teoksen joka hipaisee myös sydäntä voi olla todella tyytyväinen. Teen korujen lisäksi suuria ja pieniä veistoksia. Luonnostelen tällä hetkellä isoa pronssiveistosta ja toisinaan työstän pienen pientä korua.

Elämässäni on paljon rakkautta ja suuria tunteita tavallisen arjen keskellä. Minulla on kaksi mukavaa aikuista poikaa, ammatikseen jääkiekkoileva Niclas ja biotalousinsinööriksi opiskeleva Eelis ja olen kiitollinen heidän lempeydestään, ahkeruudestaan ja sinnikkyydestään. Olen naimisissa pitkänlinjan rockmuusikon (Peer Günt/yrittäjä) Timo Nikin kanssa, kunnioitamme toisiamme luovuutemme keskellä ja koen sen suureksi voimavarakseni. 

Kuntoilen päivittäin ja harrastuksiini kuuluu museoiden ja gallerioiden kiertelyn lisäksi avantouinti, rock-konsertit, elokuvat, hyvän viinin makuinen iloittelu ja maukas ruoka.

Tarinat korujeni takana ovat suomalaista Satua ja totta.

En ole toistaiseksi keksinyt parempaa mottoa itselleni kun jo tovi sitten edesmenneen boheemin näyttelijän Matti Pellonpään motto: "Pikkujuttu sadan vuoden kuluttua." - ja toivon ettei nykytaidetta otettaisi liian vakavasti vaan arvokkaana ajan ja yksilön dialogina. 

        

Satu Nikki
Basso
IMG_E4228.jpg
sail away  photo  art
v.i.p.
V.I.P.
V.I.P.
IMG_6361.JPG
bottom of page